Maison

Title Image

De hoek om

De hoek om

Het was tijd voor een nieuwe keuken voor de opdrachtgevers. De huidige keuken was prachtig op maat gemaakt, maar inmiddels aan vervanging toe. Graag wilden ze weten wat de mogelijkheden waren qua plaatsing en layout van een nieuwe keuken. Tevens was de wens deze meer in verbinding te brengen met het eetgedeelte.

Na onderzoek of deze te verplaatsen was naar waar nu de eettafel stond, bleek de huidige plek echt de beste locatie! En voor de verbinding ontstond al snel het juiste idee… de hoek om! Dat gaf tevens extra opbergruimte. Daarna resteerde alleen nog de keuze om te gaan voor een zitje of open vakken aan de kopse zijde, waarbij de keuze van de opdrachtgevers viel op het laatste.

Door de keuken op deze manier te verlengen, werd niet alleen de verbinding gemaakt en extra kastruimte gecreëerd, het zorgt er ook voor dat er met feestjes ruimte is om eten en drinken op uit te stallen. En… een fijne plek om tegenaan te hangen wanneer de ander aan het koken is, een fijne sociale uitbreiding van de keuken dus!